Чим комплектується пожежний щит

Пожежний щит використовується для зберігання  первинних засобів пожежогасіння. Цей вид обладнання в більшості випадків має стандартну комплектацію. Обов’язково на пожежному щиті мають розташовуватись вогнегасник, сокира, лопата, конусне відро, багор, протипожежне полотно (кошма), а також спеціальний ящик з піском поруч. Компанія «Наіс-Н» реалізує пожежні щити відкритого та закритого типу. 

Також стандартний перелік можуть доповнювати додатковими інструментами: засобами захисту органів дихання, діелектричними інструментами (рукавиці, ножиці, килимки, боти), гаком для відкривання люків, системами евакуації, медичною аптечкою, саморятівниками та ін. Необхідно врахувати які гази можуть утворитись в процесі займання в приміщенні та розміри приміщення. Такі дані знадобляться при виборі саморятівників, характеристики яких можуть відрізнятись залежно від терміну протягом якого вони діють і для більших приміщень краще обирати з терміном дії до 50 хв. Медичні аптечки можуть мати різну комплектацію і підбір залежить від призначення. 

Обов’язковою умовою для протипожежного обладнання є зберігання у відповідних технічних умовах. Це обумовлено тим, що устаткування має бути готовим до використання у будь-яку мить, а неналежне зберігання може призвести до непридатного стану обладнання і підвести в критичний момент, призвести до майнових втрат. Регулярно слід перевіряти технічний стан пожежного щита, а ящик для зберігання піску має бути в належному стані, щоб до нього не потрапляв бруд. 

Чому клієнти обирають наш інтернет-магазин

При оформленні замовлення в онлайн-магазині «Наіс-Н» покупці отримують такі переваги:

 - Великий вибір товарів для пожежної безпеки;

 - Доставлення товарів по м. Київ та в різні регіони України;

 - Менеджери консультують та допомагають у підборі найкращих товарів;

 - Вигідні ціни;

 - Багаторічний досвід компанії у роботі з пожежниками, морськими портами та різноманітними підприємствами.

Підприємство «Наіс-Н» піклується про пожежну безпеку і нагадує, що якісне протипожежне обладнання – це запорука безпеки та гарантія локалізації пожежі. Тому на нашому сайті Ви знайдете тільки товари найкращої якості, а менеджери за номерами +38(093)498-14-99, +38(097)408-32-03, +38(099)643-77-79 зможуть відповісти на питання клієнта та зможуть підібрати устаткування відповідно до запитів.