Лафетний ствол пожежний

Лафетні стволи належать до спеціалізованих засобів гасіння пожеж і переважно їх використовують у випадках, коли недостатньо використання ручних пожежних стволів. Лафетний ствол може формувати потужний струмінь води або піни, розпорошувати рідину для гасіння пожежі. Загалом пожежні стволи є кінцевим елементом подання рідин до епіцентру займання. Лафетні стволи виготовляють із механічним та дистанційним керуванням, з поворотним механізмом у вертикальній та горизонтальній площинах. 

Працівники підприємства «Наіс-Н» за тел. +380 (97)40-832-03 можуть надати консультацію та допомогти підібрати найкращий лафетний пожежний ствол.

Дані пожежні спецзасоби-столи лафетні можуть бути переносними та стаціонарними. Також до їх комплектації входять спеціальні насадки, які на виході формують струмінь концентрованої розпорошеної рідини, а для формування піни не потрібно навіть змінювати насадку.

Компанія «Наіс-Н» реалізує тільки надійне та якісне пожежне обладнання, тому на сайті https://nais.com.ua/ua/ легко оформити замовлення і купити лафетний пожежний ствол з доставкою в м. Київ, Рівне, Львів, Одеса, Черкаси, Луцьк та інші регіони України.