Пожежна арматура – ефективність пожежогасіння

Пожежна арматура – це обладнання, основне завдання якого забезпечити зручність та ефективність гасіння пожеж. До цієї категорії відносять технічні інструменти для з'єднання пожежних рукавів як між собою, так і з пожежними гідрантами, помпами, а також з метою прискорення усунення загорянь. Пожежні колонки, розгалуження рукавні, водозбірники, сітки, пінозмішувачі, гідроелеватори, клапани та пожежні головки, ключі пожежні можете замовити на сайті https://nais.com.ua/ у категорії «Пожежна арматура». Українська компанія "Наіс-Н" давно зарекомендувала себе на ринку як якісний постачальник пожежного обладнання.

Усунення спалахів проводять як водою, так і спеціальними сумішами, що подаються під великим тиском і тому використовуються спеціальні пожежні пристрої. Розглянемо докладніше основні види пожежної арматури.

Пожежні колонки мають певну специфіку роботи, тому для підключення та забору води з водопровідної системи потрібна спеціалізована арматура, а саме з'єднувальні клапани та головки. Часто використовуються трикодові розгалужувачі рукави і вони дозволяють контролювати обсяги води і підключати одночасно до трьох пожежних рукавів. Фахівці ПП «Наіс-Н» проконсультують та допоможуть підібрати для вас пожежну колонку, сполучні головки та рукавне розгалуження.

Рукавні водозбірники досить простий пристрій для забору води з двох всмоктувальних рукавів та подачі до наступного пожежного гідранта. Найбільш потрібні рукавні водозбірники ВС-125 та їх зручно замовити з доставкою по всій Україні за телефоном +380 (97)40-832-03.

Для гасіння пожеж іноді використовується вода з водойм і в таких випадках необхідний спеціальний захист помп. Для цього зазвичай використовують сітку, що всмоктує. Також цей інструмент використовують у випадках не постійної роботи насосів, які допомагають утримати воду у всмоктувальних рукавах. Купити сітку всмоктувальну СВ-150, СВ-125, СВ-100, СВ-80 і СВ-50 можна в Києві або з доставкою в будь-яке місто України.

Пінозмішувач використовують з метою одержання водного розчину піноутворювача, в комплекті якого одразу йде сполучні головки. Пінозмішувач типу ПС-1 та ПС-2 можете замовити по ціні виробника на сайті https://nais.com.ua/product/penosmesitel-ps-1/.

Гідроелеватор - це помпа для забору води з водойм (річок, озер), а також для відкачування на мілководді або води, що залишилася після ліквідації займання. Такий пристрій може передавати воду по рукавах до пожежного транспорту на відстань до 100 м. Купити в Києві гідроелеватор Г-600 у продавця Наіс-Н, гідроелеватор Г-600 вже оснащений сіткою, що всмоктує, має струминний тип помпи.

Пожежну арматуру можна замовити на сайті https://nais.com.ua/