Пожежні рукави від київського постачальника

Пожежогасіння є складним технологічним процесом, основним елементом якого є водогін. Основу конструкції складають високоякісні пожежні рукава, купити які понад 25 років пропонує компанія «Наіс-Н». Конструктивно виріб є гнучким, що доцільно для ефективної подачі води, водного розчину чи піноподібного розчину під інтенсивним тиском до осередків займання. «Наіс-Н» пропонує асортимент високоякісних пожежних рукавів, головок, латексних рукавів, супутніх товарів та послуги з обслуговування. Каталог інтернет-магазину представляє актуальні вироби для гасіння пожеж, що встановлюються на пересувну та стаціонарну техніку, використовуються в облаштуванні щитів та відведених місць. Особливістю роботи з клієнтами є гарантії на якість товару та доставляння замовлення в день оформлення.

Пожежні рукава виготовляються виключно з високоміцних матеріалів, що вирізняються підвищеною стійкістю до зношування, витримують вплив високих температур, абразивних та агресивних речовин. В залежності від мети застосування рукава поділяються на:

• Елементи обладнання в пересувних засобах пожежогасіння;

• Стаціонарні елементи, що прокладаються лініями від станцій;

• Складові елементи оснащення пожежних шаф в приміщеннях.

В устаткуванні пожежних шаф використовуються рукави діаметром до 90 мм. Мобільна пожежна техніка обладнується більш тонкими виробами, що впливає на діаметр рукава та величину робочого тиску в межах 1-3 МПа. Об’єм і діаметр визначають пропускну здатність рукава, що треба враховувати при замовленні пожежного рукава в Києві. 

Пожежні напірні рукави розподіляються за кліматичними характеристиками та варіантами стійкості. Довжина напірного пожежного рукава становить близько 20 м, але варто скористатись інтернет-магазином https://nais.com.ua/ та обирати оптимальний із запропонованих:

1. Пожежний латексний напірний рукав Д 51 та рукав латексний пожежний напірний Д 51 зі сполучною головкою ГР-50;

2. Пожежний латексний напірний рукав Д 66 та рукав латексний пожежний напірний Д 66 зі сполучною головкою ГР-70;

3. Пожежний латексний напірний рукав Д 77 рукав латексний пожежний напірний Д 77 зі сполучною головкою ГР-80;

4. Пожежний латексний напірний рукав Д 100 та рукав латексний пожежний напірний Д 100 зі сполучною головкою ГР-100;

5. Пожежний латексний напірний рукав Д 150 та рукав латексний пожежний напірний Д 150 зі сполучною головкою ГР-1

Всі напірні рукави мають зазначений діаметр, відповідно й діаметр головки сполучної. Він призначений для використання на пересувній пожежній техніці. Вироблені в Україні пожежні рукави відзначаються в роботі високими показниками зносостійкості за рахунок каркасу з поліестерової високоміцної нитки та поліуретанової внутрішньої камери. За ціною виробника можна придбати в інтернет-магазині Києва рукава напірні, основними характеристиками яких зазначають високу еластичність, герметичність, стійкість до плісняви й грибка, гниття, якісна гідроізоляція та міцність, що подовжують термін використання. Останній збільшується завдяки дбайливій експлуатації та просушуванню. Якість цілком відповідає вимогам ціни та Держстандарту України.

Інший тип рукавів пожежних, які можна замовити на сайті компанії «Наіс» - всмоктувальні. Призначення: відкачувати воду, рідини, мастила, що ефективно виконується завдяки тришаровій (гума+текстиль+гума) модифікації рукавів. Така конструкція підвищує міцність в роботі та стійкість до зміни температурних режимів як для відкачування води, боротьби з повенями, так і гасінні пожеж чи перепомпування мастила/палива під високим тиском. Каркас рукавів всмоктувальних додатково ущільнюються гумовими прошарками та пропонуються у великому діапазоні з доставкою по Україні, здатному задовольнити всі вимоги клієнта:

1. Рукав всмоктувальний Д 50 та рукав всмоктувальний Д 50 зі сполучними головками ГР-50;

2. Рукав всмоктувальний Д 75 та рукав всмоктувальний Д 75 зі сполучними головками ГР-80;

3. Рукав всмоктувальний Д 100 та рукав всмоктувальний Д 100 зі сполучними головками ГР-100;

4. Рукав всмоктувальний Д 125 та рукав всмоктувальний Д 125 зі сполучними головками ГР-125;

5. Рукав всмоктувальний Д 150 та рукав всмоктувальний Д 150 зі сполучними головками ГР-150.

Номенклатура пожежних рукавів, головки, стволи, арматура та інші вироби по цінах виробників з допомогою фахівців доцільно обирати під визначене замовлення, наголошуючи на правила зберігання та експлуатації для тривалої ефективної роботи. Прайс-лист «Наіс» представляє повний перелік наявних протипожежних та гумових виробів з цінами, для гуртових закупівель пожежного спорядження економніше оформити замовлення онлайн.