Якісне пожежне спорядження врятує життя!

Пожежне спорядження є дуже важливою складовою, що забезпечує продуктивність рятувальників в процесі операцій. Під пожежним спорядженням розуміємо: захисні костюми для пожежників, захисний тепловідбивний одяг, шоломи пожежні, пожежні ліхтарі, пожежні рятувальні мотузки, пожежні сокири, карабіни тощо.

Костюм Фенікс для пожежників призначений для ефективного захисту рятувальника від впливу вогню. Унікальна голландська тканина TEN CATE PROTECT дозволяє також захищати від нафтопродуктів, ПАР. Цей захисний одяг «Фенікс» зручно переглянути на сайті https://nais.com.ua/ua/category/snaryazhenie-pozharnogo/, він тришаровий (підкладка, вологозахисний та власне вогнетривкий) та на холодний період оздоблюється утеплювачем з натуральних тканин, що запобігає збору вологи на тілі внаслідок якої і замерзають. Костюм пожежний (бойовка) Фенікс складається зі стандартного найбільш зручної комплектації: штани та куртка, які зимою додатково утеплюються підштаниками з жилетом. Костюм продуманий до дрібниць за для збільшення зручності роботи в таких непростих умовах, яких рятувальники постійно опиняються. Конструкція та тканина, якість пошиття відповідають нормам, гарантуючи максимальний комфорт в русі та захист.

Одяг для пожежників захисний купити по доступній ціні та розмірній сітці в інтернет-магазині Наіс можна з доставленням по Україні. Одяг захисний (бойовка) ефективний при утворенні великих теплових потоків та викидах полум’я, небезпечно високих температурах та інших факторах, що часто виникають в ході рятувальних операцій та пожежегасінні. Костюм з вогнетривкого брезенту додатково просочений для збільшення захисту від високих температур, конструкція облаштована налокітниками для виконання спеціальних робіт, захисним воротом, що збільшує захист від потрапляння речовин чи інших можливих впливів.

Ефективним захистом від температурних змін є одяг захисний тепловідбивний ТК-800, що замовляють для використання специфічних властивостей: захист від випромінювання теплового, короткочасного контактування з полум’ям, зі шкідливими наслідками горіння нафто продуктів та газу тощо. Унікальний набір тепловідбивного захисту складається з комбінезона багатошарового та термозахисного, оздобленого капюшоном з оглядовим склом, карг, бахіл та дихального апарату у спеціальному відсіку. Такі костюми здебільшого використовуються підрозділами пожежної охорони та іншими структурами, що мають відношення до проведення процесів техногенного характеру.

Мотузка для пожежників рятувальна - невіднятний елемент рятувального спорядження. Рятувальна мотузка витримує високе навантаження, купити в Києві міцні мотузки для виконання робіт або проведення тренувань в Наіс з додатковими консультаціями. Пропонуємо декілька варіантів мотузок рятувальних МПР-30, МПР-50. Поліамідна мотузка МПР-30 витримує температурні перепади до 500С та статичне навантаження в 400 кг. Комплектування мотузки гільзами металевими та ковшами для рятувальних робіт, інструкція та чохол є обов’язковими елементами оснащення. При дотриманні вимог в користуванні та зберіганні мотузки вона тривалий час зберігатиме свої страхувальні особливості та придатність до виконання всіх видів рятувальних робіт. Купити мотузку МПР-50 укомплектовану для використання в рятувальних ситуаціях зі щитів чи устаткуванні рятувального спорядження зручно на складі інтернет-магазину.

Сокира пожежна штурмова обов’язковий атрибут пожежних стендів та щитів. Імпортна штурмова сокира з діелектричною ручкою, що спеціально прогумована для впевненого користування в екстремальних ситуаціях. Габарити та вага у 1600 г розраховані на роботи з розчищення проходів та конструкцій в складних ситуаціях.

Пожежне спорядження від Наіс міцне та витривале покликане максимально полегшити складну роботу рятувальників.