Головки пожежні від виробника

Пожежні головки – це вид пожежних з'єднань. Вони призначені для зєднування пожежних рукавів між собою, для кріплення до пожежних колонок, гідрантів, мотопомп, а також в інших пожежних технічних засобах.   

Пожежні головки розділяють на декілька типів в залежності від виду різьблення та призначення.

Муфтові головки (ГМ) з внутрішньою різьбою. Такі види головок використовують для герметичного сполучення пожежного обладнання та рукавів. Муфтові головки виготовляють з алюмінієвих/латунних сплавів. Головка ГМВ-125 підходить для кріплення до всмоктуючи та напірно-всмотувальних рукавів, а купити її можна в Києві, Львові, Одесі та інших регіонах України.

Цапкові головки (ГЦ) із зовнішнім різьбленням. Вони призначені для сполучення пожежного обладнання та рукавів напірного типу, а також використовуються як перехідники до головок інших видів. Перед купівлею краще ознайомитись і визначитись з призначенням даної головки та необхідним діаметром. Український виробник цапкових головок ГЦ-50 з алюмінієвого сплаву гарантує високу якість продукції, її герметичність та водонепроникність.

Рукавні головки (ГР) дозволяють кріпити між собою пожежні рукави, кріпити пожежні рукави до іншого обладнання за короткий термін. Купити напірну головку ГРН-150 українського виробництва можна в Києві або з доставкою по Україні, а також є доступні всмоктувальні сполучні головки ГРВ-125, умовний прохід якої 125 мм.

Перехідні головки (ГП) використовують для з’єднання пожежного обладнання різного діаметру. Їх можуть виготовляти з алюмінію або латуні. На сайті «Наіс-Н» ви можете купити перехідні головки різного діаметра від 50х25 до 124х100, наприклад головка ГПН-80х70 українського виробництва за приємною ціною. До комплектації входять гумові ущільнювальні кільця, щоб перехідник був герметичним та водонепроникним. 

 Головка заглушка (ГЗ) використовується для блокування пожежного оснащення в періоди, коли воно не використовується. Купити заглушку ГЗН-80 вироблену з алюмінію в Україні можна в Києві або замовити в інтернет-магазині https://nais.com.ua/ua/ з доставкою.