Напірний пожежний рукав. Види, описи

Напірний пожежний рукав – це спеціальне обладнання для пожежогасіння, яке призначене для подачі води або розчину під тиском з техніки, пожежного крана до місця пожежі. Пожежні рукави виготовляють з гнучкого матеріалу, переважно латексу. Відповідно до стандартів рукав пожежний продається у вигляді скатки довжиною 20 м, але на замовлення виготовляють рукави напірні більшої довжини. 

Пожежний рукав напірний можна купити в фірми  https://nais.com.ua з доставкою в Київ, Львів, Одесу та інші регіони. 

Пожежні рукави виробляють різного внутрішнього діаметра: 51 мм, 66 мм, 77 мм, 100 мм, 150 мм. Найбільшим попитом користуються пожежні рукави для техніки. Такі рукави мають спеціальну позначку «Т».

На сайті компанії «Наіс-Н» представлений широкий вибір пожежних напірних рукавів для техніки: 

 - Рукав пожежний Д 51 підходить для використання у пожежній пересувній техніці. Він має робочий тиск 1,6 МПа та внутрішній діаметр 51 мм. Інтернет-магазин Наіс-Н пропонує купити рукав пожежний Д 51 українського виробництва, а також Д 51 з ГР-50, в комплектацію якого входить сполучна головка. 

 - Напірний рукав Д 66, виробник Україна має внутрішній діаметр 66 мм та може подавати воду чи розчин піноутворювача під тиском 1,6 МПа.   

 - Пожежний рукав Д 77 для техніки вироблено в Україні й вони відзначаються високою зносостійкістю. Латексний напірний рукав такого типу має внутрішній діаметр 77 мм, а воду чи розчин для пожежогасіння може подавати під тиском 1,6 МПа. До них підходить сполучна головка ГР-80. 

 - Пожежний рукав латексний Д 150 з ГР-150 має внутрішній діаметр 150 мм, робочий тиск 1,2 МПа. Такий рукав вже має в комплектації сполучну головку типу ГР-150. Він має каркас з поліестерової нитки високої міцності та внутрішню камеру з поліуретану. Український виробник пожежних рукавів гарантує високу зносостійкість.    

Працівники ПП «Наіс-Н» швидко і якісно нададуть консультацію, підберуть найкращий виріб по запиту клієнта, тому звертайтесь за тел. +380 (97)40-832-03.