Розгалуження рукавні РТ-80

 

Протипожежне устаткування та конструкції суттєво полегшують, оптимізуючи робочий процес не залежно від виду діяльності. Виконання специфічних завдань, пов’язаних з гасінням загорянь, суттєво полегшується завдяки функціональним приладам. Практичним приладом є розгалуження рукавні РТ-80, що дозволяє розподілити потік води на три-чотири розгалуження, що експлуатуються одночасно. 

Купити якісні рукавні розгалуження РТ-80 по доступній ціні в Наіс https://nais.com.ua/ з технічними параметрами, що відповідають вимогам та ефективно експлуатуються у всіх кліматичних поясах. Найбільш розповсюджені для пожежних та рятувальних робіт є розгалуження триходові та чотириходові з доставленням по Україні, в залежності від поставленого завдання, в комплектаціях РТ-70 та РТ-80. 

Якість виконання моделей, що пропонує Наіс по цінам виробника, однаково висока. Різницю в моделях загалом складає діаметр проходу для потоку води. Також відрізняються і діаметри вихідних центрального і бічних отворів розгалуження для РТ-70 та РТ-80. Робочі габарити моделей слід вибирати відповідно до потреб, так із розмірами моделей розгалужень рукавних РТ-70 (довжина, ширина, висота) та РТ-80 допоможуть фахівці Наіс та опис на https://nais.com.ua/. Вага основних моделей теж різниться у РТ-70 та РТ-80.

Комфортні умови роботи визначаються кількістю засобів, що її спрощують. Компанія Наіс пропонує по ціні виробника засоби ефективного використання та регуляції потоку води з доставленням розгалужень рукавних по Україні з відповідними показниками гідравлічного опору для РТ-70 та РТ-80.

Єдиний показник, що збігається у всіх моделей розгалужувачів – номінальний робочий тиск, параметри якого та консультацію можна отримати у спеціаліста. В залежності від робочої ситуації фахівці компанії Наіс пропонують обирати триходові чи чотириходові моделі, що підвищують ефективність процесу. Конструкції розгалужень рукавних, як і інших запчастин, представлені в магазині з доставкою по регіонах, відповідають державним стандартам. Конструкція складається з фігурного корпусу на вхідний та вихідний патрубки якого накручені з’єднувальні головки.   

Клапани складаються з корпусу клапана, вентилей, маховика та ручки. Ручка використовується для перенесення розгалуження. Клапанні вентилі відкриваються докладанням зусиль одної особи, що дозволяє регулювати напрямок руху та силу тиску потоку рідини від магістралі до робочої лінії. Обертанням вентиля по годинниковій стрілці воду направляють з розгалуження до викидних рукавів, що забезпечує одночасну роботу одночасно з трьома чи чотирма рукавами. Важливо дотримуватись всіх вимог техніки безпеки при роботі з приладами, регулярно оглядаючи розгалуження на предмет відсутності сколів, подряпин тощо. Купуючи якісну пожежну арматуру в Наіс, Ви забезпечуєте безперебійну роботу, що рятує життя!