Вогнегасник для дому

Зміст статті:

Який вогнегасник краще для дому? - цим питанням задаються всі відповідальні користувачі, які роблять забезпечити максимальний захист для свого житла. По суті, вогнегасники виконують кілька важливих завдань в області пожежного захисту житлового приміщення. Ви можете робити оперативне реагування та придушення полум'я на початковому етапі його поширення, а також обробку великої площі загоряння. Для виконання цієї мети застосовується переносне обладнання, з експлуатацією якого може впоратися будь-який бажаючий.

який вогнегасник краще для дому

Який вогнегасник вибрати для дому?

У разі виникнення небезпечної ситуації, під час якої трапляється загоряння житлової площі, важливо правильно використовувати допоміжне обладнання для запобігання поширенню полум'я. При підборі вогнегасника потрібно враховувати площу, силу і характер поширення відкритого вогню. При цьому, ідеальним варіантом для оснащення можуть стати пристрої двох типів, які дійсно гарантують придушення вогнищ пожежі. На ринку пожежного обладнання можна знайти два підходящі варіанти:

  1. порошковий вогнегасник
  2. вуглекислотний вогнегасник

Саме вони відповідають необхідним стандартам безпеки, а також гарантують зручність використання пристрою. Оперативність боротьби з відкритим полум'ям виходить на перше місце в процесі гасіння пожежі в квартирі. Тут важливо враховувати і той факт, що більшість звичайних людей не має спеціальних навичок для використання вогнегасника. Важливо знайти такий пристрій, який має цілком розумними габаритами і вагою. При цьому, той же порошковий вогнегасник хоч і не має велику вагу, але має низку особливостей для успішної експлуатації. Саме вогнегасна засіб має високі показники токсичності, воно може знижувати ступінь видимості під час використання.

вибір вогнегасника для дому

Вогнегасник для будинку виступає в якості лідера серед стаціонарних пристроїв. Такий варіант обладнання вважається найбільш продаваним. Він допомагає захистити від загоряння великі житлові площі і підійде для використання на території приватного будинку. Крім цього, можна знайти в каталозі надійні повітряно-пінні моделі, завдяки яким вдається зберегти цілісність різних покриттів (шпалери, пророки, перекриття). Зручний варіант для експлуатації даних засобів знижує ризик швидкого поширення вогню всередині житлового приміщення. Показники, які відрізняють якісний вогнегасник:

  • безпечність застосування пристрою;
  • мінімальне токсичну дію компонентів при розпилюванні вогнегасника;
  • можливість експлуатації установок на території будь-якого житлового приміщення;
  • забезпечення необхідної видимості при розпилюванні для безпечної евакуації мешканців.

Де шукати перевірене пожежне обладнання

Компанія НАІС - це надійний постачальник пожежного обладнання. Активно співпрацює з відомими виробниками і готова надати лояльні умови для всіх клієнтів. На пожежне обладнання поширюється офіційна гарантія. Менеджери завжди готові надати персональну консультацію при необхідності. Автор статті: ПП "НАІС-Н"